KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sposób załatwiania spraw

Elektroniczna skrzynka podawcza

Sekretariat Szkoły Podstawowej Specjalnej nr 168 przyjmuje interesantów od poniedziałku do piątku w godz. 8.00 – 16.00.

Sekretariat szkoły prowadzi następujące sprawy:

  1. Przyjmuje i wydaje dokumenty uczniów.
  2. Wydaje zaświadczenia dotyczące spraw uczniów.
  3. Przygotowuje i wydaje legitymacje szkolne.
  4. Przygotowuje i wydaje duplikaty świadectw.
  5. Przyjmuje i wysyła korespondencję.
  6. Sprawy związane z dowozem uczniów. 
  7. Udostępnia Statut i uchwały organów szkoły.
  8. Sprawy kadrowe nauczycieli i pracowników niepedagogicznych.
  9. Sprawy z dostawcami mediów.
  10. Sprawy związane z zamówieniami publicznymi.
  11. Sprawy związane z umowami najmu.

Godziny pracy specjalistów:

 

Psycholog

Pedagog

Zespól Wczesnego

Wspomagania Rozwoju

Biblioteka szkolna

Poniedziałek

11.00 –1 6.30

8.00 –13.00

12.00 – 18.00

8.00 – 15.00

Wtorek

8.00 – 13.00

12.30 – 16.30

8.00 – 18.00

8.00 – 13.30

Środa

12.00 – 16.30

8.00 – 14.00

8.00 – 18.00

800 – 15.00

Czwartek

8.00 – 13.00

12.30 – 16.30

8.00 – 18.00

8.15 – 14.15

Piątek

12.00 – 16.00

8.00 – 13.00

8.00 – 15.00

10.30 – 16.00

Świetlica szkolna pracuje od poniedziałku do piątku w godz. 7.00 – 17.00

Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkół Specjalnych nr 5 w Łodzi
odpowiada: Joanna Przybył
data: 14-05-2019
wytworzył: Joanna Przybył
data: 14-05-2019
data: 14-05-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 27-09-2017 - Edycja treści
  • 21-04-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 21-11-2011 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 313